2020. január 4., szombat

Csapatunk fogorvosa: Dr. Mészárovics AnnamáriaDr. Mészárovics Annamária


Családjában több fogorvos is van, ezért a fogorvosi rendelőt már igen korán természetes közegének érezte. Kisgyermek korától fogva fogorvos szeretett volna lenni, így a diploma megszerzésekor egy igazi álom vált valóra számára. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán végezte, majd Budapestre költözött, hogy elindítsa karrierjét.

A fogorvostudományt mindig is vonzónak találta, hiszen szerinte ebben a szakmában összemosódik az egészségügy és a művészet, valamit az emberekkel való kapcsolódás lehetősége.


Hitvallása hogy a fogorvosi munka eredményessége a pácienssel való együttműködéssel meghatványozódik. Mindig fordít időt arra, hogy a probléma kialakulásának valódi okait feltárja, és azokat a pácienssel is megértesse, hisz a betegek egészségtudtának fejlesztését is szívügyének tartja. Mosolygós és mindig vidám természetű, mely sokat segíti abban, hogy a betegek általános szorongását is könnyen oldja rendelései alkalmával.

Nagy szeretettel és szakértelemmel várja kedves pácienseinket.


Bejelentkezés a 06204038968-as telefonszámon vagy keressen minket az info@meditumdental.hu email címen és honlapunkon, a meditumdental.hu oldalon.


Meditum Dental
Új mosoly születik

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése