2020. május 12., kedd

Nektek, rólatok


A COVID-19 vírus miatt kihirdetett járványügyi veszélyhelyzet visszavonása nem történt még meg, azonban számos korlátozásokat enyhítő intézkedés látott napvilágot az utóbbi hetekben. A fogászati rendelések újraindulása számos rendelethez és szabályhoz kötött, amelyek betartása, Részünkről és Részetekről, mindannyiunk egészségének megőrzése miatt elengedhetetlen. Pár sorban szeretnénk összeszedni Nektek, mire számítsatok, ha ellátogattok hozzánk.  1. A legfontosabb, hogy minden kezelés időponthoz kötötten történjen meg. Ennek fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen így tudjuk megszervezni a beteglátogatásokat, és emiatt tudjuk maradéktalanul betartani a páciensek között betartandó specifikusabb fertőtlenítési protokollokat. Ezért kérlek előzetesen írj nekünk, vagy telefonálj. Minden beérkező időpontfoglalást után telefonos megerősítés következik, ekkor szeretnénk jelenlegi egészségi állapotodról is tájékozódni.
  2. Kérünk Titeket, érkezzetek pontosan. Se korábban nem szerencsés -  hisz akkor még az előző páciens kezelése történik, vagy az utána következő fertőtlenítés - se késve, hisz ezzel a következő betegek ellátásában merülhetnek majd fel időbeosztási problémák.
  3. Ha megérkeztél, a rövid csengetés után személyesen engedünk be, és tájékoztatunk, hogy szabad-e a váró, vagy hogy esetleg pár percet még várni kell, hogy hasson a fertőtlenítőszer, és helyet tudj foglalni. Kérjük, légy türelemmel, minden intézkedés a Te biztonságodért is történik!
  4. A kezelés megkezdéséig kérjük viselj maszkot!
  5. Moss kezet! Mielőtt helyet foglalnál a váróban, vagy a kezelőszékben, az első utad a mosdóba vezessen. Egy alapos, szappanos kézmosás után kézfertőtlenítőt is használhatsz, hiszen helyeztünk ki az érkező páciensek számára is. Megköszönjük, ha esetleg a szád körüli bőrt, az arcod is megmosod.
  6. A megfelelő papírok kitöltése után (személyes adatok, kórtörténet, COVID-19 kérdőív) mi átnézzük a dokumentumokat, és ez után invitálunk a kezelőtérbe.
  7. Miután helyet foglalsz a fogászati székben, először szeretnénk megkérni, hogy öblögess egy kicsit egy fertőtlenítő hatású szájöblítővel - természetesen ez nem káros az emberi szervezetre.
  8. Ezután tudod elmondani pontosan, mi is a panaszod, megtörténik a kezelés.
  9. Egy utolsó öblítés után már végeztünk is, elhagyhatod a rendelőt, mi kísérünk majd ki. Ezután történik meg a rendelő széles körű takarítása, fertőtlenítése.
  10. Mosolyogj sokat! Ne szegje kedved ez a járványidőszak, hamarosan ezen is túl leszünk, együtt!
Természetesen a fentiekről és minden egyéb teendőről is szóban is tájékoztatunk Téged, de szerettük volna, ha nem érzitek az új helyzetet annyira idegennek, mint amilyen ez valójában. 

Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljatok hozzánk, keressetek minket bátran! Figyeljétek Facebook oldalunkat és olvassátok a blogot, igyekszünk mindig friss tartalommal készülni Nektek! Vigyázzatok magatokra, mi várunk szeretettel Titeket!

Meditum Dental
📍 1027 Budapest, Margit körút 38/A
📱 +36 20 403 8968
👉 https://meditumdental.hu
Hely: Budapest, Margit körút 38, 1024 Magyarország

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése